Foto: Dexter Reijsmeijer

Op het dak van het Witte Huis genieten van live muziek en de Rotterdamse skyline

Rotterdam - Op zondag 1 september is Oude Haven voor de zevende keer omgetoverd tot een zomerfestival waar je geniet van live muziek, cabaret en mooie verhalen. Naast optredens van nieuw en gevestigd talent op verschillende podia en de terrassen, zijn er ook concerten op spannende locaties in en rondom de Oude Haven. Op het dak van het iconische Witte Huis bijvoorbeeld, en in het piepkleine Brugwachtershuisje en op een sfeervol luisterbootje of bij hostel Stayokay.

Al varend door de wateren rondom de Oude Haven geniet je met zo'n twaalf personen van muziek op het water, want meer mensen passen niet op dit sfeervolle bootje. Dit jaar geven Jordi Martin, Something Like Sunshine, Charlotte & Bibi en Willemijn de Boer een exclusief concert op een Luisterbootje. Kaarten zijn vanaf 16 augustus via de website te koop voor 6,00 euro.

Speciaal voor het Oude Haven Zomerfestival is het dak van het Witte Huis ingericht als podium. Dit jaar maken onder andere Eline Mann, Oliver Pesch en Charlotte & Bibi hun opwachting op het dak. Kaarten zijn vanaf 16 augustus via de website te koop voor 8,00 euro.

Nieuw dit jaar zijn de gratis concerten bij de Kubuswoningen van Piet Blom. In het gedeelte van de Kubuswoningen waar voorheen de Academie van Bouwkunst was gevestigd, vind je sinds 2009 het Stayokay hostel. Tijdens het Oude Haven Zomerfestival kun je bij het hostel genieten van concerten in een intieme setting.

In het Brugwachtershuisje bij de Spanjaardsbrug verzorgt zangeres Kirsten Vennix dit jaar knusse optredens voor een wel héél klein publiek. In het Brugwachtershuisje passen namelijk maar twee tot vier personen. 

Oude Haven Zomerfestival
Datum: zondag 1 september 2019
Tijd: 15.00 - 22.00 uur
Locatie: Oude Haven Rotterdam
Toegang terrein: gratis*
Website: www.oudehavenzomerfestival.nl
 

Pssst...Deze lezeresactie van De Havenloods al gezien? We verloten kaartjes voor een concert op Het Witte Huis én in het Luisterbootje!
 

Meer berichten