Floating Cinema in Wijnhaven tijdens Wereldhavendagen

Rotterdam - Tijdens de Wereldhavendagen is er een bijzonder nieuw onderdeel in de Wijnhaven: een drijvende bioscoop! Op zaterdagavond 7 september tussen acht en tien uur wordt Finding Nemo op een groot scherm vertoond in jachthaven The Red Apple Marina". Iedereen is welkom, met een eigen stoeltje kun je zelfs gratis op de kade genieten van deze klassieker. 

Sander Waterval, organisator en uitvoerend directeur van de Stichting Maritiem District: "In de afgelopen jaren hebben we met de organisatie van diverse evenementen zoals het Wijnhaven Festival, het Rotterdam Water Weekend (met o.a. Sinfonia Maritiem Concert en de 010CitySwim) er al voor gezorgd dat er in dit ooit doodse gebied meer gebeurt in de openbare ruimte. Met Floating Cinema hopen we te laten zien dat er op het water nog veel meer leuke dingen kunnen plaatsvinden."

Bezoekers kunnen gebruik maken van huurstoeltjes of een van de aangeboden arrangementen op www.floatingcinema.nl. Gasten die zelf een boot bezitten dienen ook een kaartje te kopen en zich vooraf aan te melden. Er is slechts beperkt plek: naast de vaste ligplaatshouders in het haventje kunnen nog 50 boten (max. 8 meter lengte) aanmeren en is er voor 500 gasten plek om te zitten op steiger, bootjes en kades.

Meer berichten