Elke dag reed Poekie een stukje met tram 2, maar nu is het afgelopen!
Elke dag reed Poekie een stukje met tram 2, maar nu is het afgelopen!

Vermiste trampoes Poekie is terecht, en krijgt meteen een OV-verbod!

Rotterdam - De vermiste trampoes Poekie uit Vreewijk is gevonden! Levend en wel, alleen behoorlijk vermagerd. Na tien dagen vermissing liep hij vanochtend doodleuk bij het filiaal van Fit for Free aan de Maashaven naar binnen, een flink stuk van huis dus. Eén ding is al duidelijk: Poekie mag nooit meer met de tram!

"Nee, vanaf nu blijft ie binnen, hij mag niet meer met de tram mee, sowieso niet meer naar buiten. Als mijn zoons terug van vakantie zijn, gaan ze een kattenren voor Poekie maken", vertelt  Noessie Jouhri uit Vreewijk.

Als sinds Poekie bij Noessie woont, ongeveer ene jaar nu, stapt ie graag in tramlijn 2. Noessie vertelt: "Hij loopt dan met de kinderen van Calvijn mee en rijdt met de tram van Smeetslandsedijk naar de Molenvliet. Dat doet ie dan een paar keer per dag. En hij kwam altijd weer naar huis. Maar vorige week maandag niet, sindsdien was Poekie weg."

"Iedereen bij de RET keek naar 'm uit. Ik heb elke nacht lopen zoeken man, tranen met tuiten gehuild. Tot ik vanochtend gebeld werd door Kimberley van Fit for Free. Op de achtergrond hoorde ik Poekie mauwen en ik wist meteen dat ie het was! Ik ga 'm zo halen en dan mag ie nooit meer naar buiten. Poekie krijgt een OV-verbod."

Meer berichten