Bierfestival HOP. Foto: Chymo Meng.
Bierfestival HOP. Foto: Chymo Meng.

De uitgaanstips van Rotterdam Festivals voor komende week!

Donderdag
8 augustus

20.00 uur Pleinbioscoop
Inmiddels is de Rotterdamse openluchtbioscoop een ware traditie geworden. Negentien zomeravonden lang bewonder je hier de beste films van het afgelopen jaar op het grote doek.
Museumpark

16.00 uur De Geheime Tuin
De geheime locatie is onthuld! Waan je voor de allerlaatste keer in een creatieve vrijstaat met onder andere dj's, food, livemuziek, poëzie, workshops, en een silent disco.
Weelde

Vrijdag
9 augustus

16.00 uur Bierfestival HOP
Een ongepolijst bierfestival met de focus op craft biertjes en streetfood. Naast al het bierplezier zijn er live acts afgewisseld met opkomende DJ's en er is een silent disco.
Wijkpark Het Oude Westen

12:00 uur Kunstenaar In Huis: Jessica Skowroneck (7-12)
Bij tentoonstelling De Moestuin onderzoeken kunstenaars het thema groei. Deze vrijdag ontmoet je kunstenaar Jessica Skowroneck, ontdek je hoe ze werkt en help je mee aan haar kunstwerk van klei.
Villa Zebra

Zaterdag
10 augustus

13.00 uur Blijdorp Festival
Op het terrein stap je een andere wereld binnen. Ga los bij onder anderen Kerri Chandler, Benny Rodrigues en Philou Louzolo op de mainstage, ontdek bands op het livepodium, verdwaal in het tipi-dorp en ga op zoek naar de secret area.
Roel Langerakpark

14.00 uur Comedy Guides
Voor liefhebbers van stand-up en van Rotterdam. Terwijl je langs tien highlights van de stad wandelt, zorgen comedians voor de nodige entertainment. Humor en hilariteit gegarandeerd!
Centraal Station

Zondag
11 augustus

17.00 uur Ketels aan de Kade
Het culinaire festival waar het stadsverleden tot leven komt. Met het prachtige historisch Delfshaven als decor, geniet je van kookdemonstraties, straattheater, middeleeuwse troubadours, exposities en proeverijen.
Historisch Delfshaven

16.00 uur The Jet-Sons
Sinds haar oprichting in 2002 is de band er in geslaagd om Europa te veroveren met haar live concerten. Deze zondag spelen ze in Rotterdam. Verwacht vurige rockabilly, bluegrass en punkrock uit het zuiden van Polen.
Café de Ouwehoer

Maandag
12 augustus

14.00 uur Gilde Rotterdam: Rondje Rijnhaven/Katendrecht
Katendrecht is door de aanleg van de Rijnhavenbrug veel directer bij het centrum van Rotterdam betrokken. Tijdens een wandeling met een gids ontdek je de bijzondere verhalen van het gebied rond de Rijnhaven.
Nieuwe Luxor Theater

Dinsdag
13 augustus

12:45 uur Zomermarktconcert met Tommy van Doorn
Combineer een bezoekje aan de markt met een orgelconcert. Schuif aan bij het zomerse zomermarktconcert met organist Tommy van Doorn en geniet van de prachtige klanken van het grootste orgel van de Nederland.
Laurenskerk

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten