Foto: Forum Rotterdam
Foto: Forum Rotterdam

Rotterdam krijgt er een derde Primark bij

Rotterdam - In het Rotterdam Forum, naast de Donner op de hoek van de Coolsingel en het Binnenwegplein, opent Primark in 2020 de deuren van een derde vestiging in de stad. 

Primark heeft aangekondigd eind 2020 een winkel te openen in het Rotterdam Forum. Dit wordt de 21e winkel van het bedrijf in Nederland. De winkel zal 7.572 m2 winkelruimte omvatten, waarmee het de op een-na-grootste Primark-winkel in Nederland wordt.

Een derde winkel voor Rotterdam
Rotterdam Forum wordt de derde winkel van Primark in de havenstad. De eerste winkel werd tien jaar geleden geopend in Rotterdam Alexandrium, wat de entree markeerde van Primark op de Nederlandse markt. Later kwam daar de winkel op het Zuidplein bij.
Kevin Tulip, algemeen directeur voor Primark in de Benelux, licht de beslissing om een derde winkel in Rotterdam te openen toe: "We hebben een bijzondere band met Rotterdam aangezien we hier meer dan tien jaar geleden onze eerste Nederlandse winkel openden. We hebben dagelijks een groot aantal klanten die onze winkels in Rotterdam Alexandrium en Zuidplein bezoeken en daarom is het logisch dat we een andere winkel in deze geweldige stad openen."

Meer berichten