Kinderboekenweekfeest heeft hulp nodig

Rotterdam -  Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Voor het Kinderboekenweekfeest op 6 oktober is Bibliotheek Rotterdam op zoek naar vrijwilligers.

Knalfuif
Op zondag 6 oktober 2019 is het weer tijd voor het grote Kinderboekenweekfeest. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt de Centrale Bibliotheek omgetoverd tot één groot festivalterrein met activiteiten rondom het thema van de Kinderboekenweek 2019: Reis mee!. Er zijn diverse workshops, voorstellingen en natuurlijk komen er bekende kinderboekenschrijvers en illustrators langs, zoals Magnus Weightman (Welkom thuis, Bever!), Isabelle de Ridder (Pleuntje) en Ton Koene (Kiki's wonderlijke wereld).

Hulp gezocht
Om het Kinderboekenweekfeest tot een succes te maken, is extra hulp nodig. Denk bijvoorbeeld aan schminken, assisteren bij de workshops, het begeleiden van schrijversoptredens, het verkleden als act, meehelpen bij de garderobe, knutselen en tal van andere activiteiten. Je wordt ingepland tussen 10:30 en 19:00 uur. Aanmelden kan tot 9 september via het formulier op de website van de Bibliotheek Rotterdam.

Meer berichten