Foto: Govert Kreuk / De Nieuwe Lichting
Foto: Govert Kreuk / De Nieuwe Lichting (Foto: Govert Kreuk)

Muziek pop-up met Rotterdamse talenten

Rotterdam - Donderdag 18 juli was alweer de tiende editie van Eendracht Festival met meerdere podia rond het Eendrachtsplein. De viering van het jubileum was een waardig feest met veel lokale talenten in de spotlights. De Rotterdamse scenes hebben hun talenten laten zien en werden gesteund door hun achterban. Maar de organisatoren laten de jubileumeditie niet zomaar voorbij gaan.

De komende weken kun je bij Kabouter Buttplug nog nagenieten van het festival met de 3D-streetart tekening van Franky Sticks en muziek. De Nieuwe Lichting, de organisatie achter onder andere het Eendracht Festival en A Festival Downtown, gaat door met het presenteren van Rotterdamse talenten. Bij De Nieuwe Lichting Pop-Up zie je deze zomer elke zaterdag ergens anders verschijnen met een toffe Rotterdamse act.

Locaties zijn bijvoorbeeld Nieuwe Binnenweg Rotterdam, Black Widow Rotterdam, Sevenply, Wunderbar, Dudok Rotterdam, Holy Smoke, Lilith coffee, Ben & Jerry's en Plaatboef Rotterdam. Naast de pop-ups worden er ook jamsessies en Homegrown-avonden in Bird georganiseerd.

Dit is het pop-up programma voor dit seizoen:
27/7/19 Maask
3/8/19 Willemijn de Boer
10/8/19 Young PACO & Zachery V
17/8/19 Alison Jutta
24/8/19 HardHeaderz
31/8/19 WARD
7/9/19 The Asses
14/9/19 Bourbon Avenue
21/9/19 Anemone
28/9/19 Froukje
5/10/19 Beau Zwart & Het Gezelschap

Toegang is gratis.

De volgende editie van A Festival Downtown is op zaterdag 5 oktober en het volgende Eendracht Festival op donderdag 16 juli 2020.

Meer berichten