Feyenoord gefeliciteerd, zondag Open Dag!

Rotterdam - Feyenoord is vandaag 111 jaar oud geworden! De club van Zuid wordt ondanks de moeizame voorbereiding op het nieuwe seizoen door veel fans gefeliciteerd en daar sluiten we ons van harte bij aan. Zondag is er ook nog de traditionele Open Dag waar onder meer de selectie wordt voorgesteld en oud-spelers een wedstrijdje spelen.


Op de Open Dag is er uiteraard ook nog de landing van de helikopter met de nieuwe aanwinsten en zijn er tal van andere activiteiten binnen en buiten De Kuip. De tijden zijn als volgt: 

10.00 uur       Opening Voetbal Droompark (voor het Maasgebouw)
11.00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14.00 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie 
17.00 uur       Einde Open Dag

Let op: de Open Dag van Feyenoord is een populair uitje in heel Nederland waardoor de opkomst massaal is. In sommige gevallen kan dat leiden tot een oproep om niet meer naar De Kuip te komen. Hou daarvoor de social media-kanalen van Feyenoord en De Havenloods in de gaten.

Openbaar Vervoer / trein
Er wordt geadviseerd om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De NS laat op 21 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op www.ns.nl
 
De Open Dag is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer van de RET. Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Let op: in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden van Feyenoord is het reizen met trams en bussen van de RET niet gratis.
Alle info over de Open Dag vind je ook op www.feyenoord.nl.

  

Meer berichten