Woutje Stein, de mascotte van Excelsior Rotterdam, is er ook bij op zaterdag 10 augustus.
Woutje Stein, de mascotte van Excelsior Rotterdam, is er ook bij op zaterdag 10 augustus. (Foto: Excelsior Rotterdam)

Vier vakantie in eigen stad bij Excelsior Rotterdam

Rotterdam -  Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

The Future Starts op zaterdag 10 augustus a.s. Dan speelt Excelsior Rotterdam de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Jong FC Utrecht. De aftrap is om 19:45 uur, maar vanaf 16:00 uur kun je al terecht op het Fanplein voor allerlei leuke activiteiten. Voor dit duel gelden speciale toegangsprijzen. Kom dus vakantie vieren bij Excelsior Rotterdam!

Activiteiten
De activiteiten beginnen om 16:00 uur op parkeerterrein P1 en het Fanplein achter de Robin van Persie tribune. Op P1 (naast het supportershome) staan verschillende attracties, waar kinderen kunnen spelen, zoals een opblaaskussen en een pannakooi. Op het Fanplein kun je terecht voor een spelletje tafelvoetbal en de jongste fans kunnen daar op de foto met onze mascotte Woutje Stein.

Fanplein
Op het Fanplein zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting en kun bij onze merchandisecontainer terecht voor de nieuwe wedstrijdtenues van Quick en verschillende Excelsior-fanartikelen.

Heb jij nog geen tickets? Bestel ze dan nu via www.excelsiortickets.nl.

Meer berichten