Aah, de laatste editie...
Aah, de laatste editie...

De Geheime Tuin stopt ermee, laatste editie is bij Weelde, mét strand!

Rotterdam - De editie die morgen (donderdag 18 juli) begint, is de allerlaatste editie van De Geheime Tuin ooit. Het moet een knallend uiteinde worden. Maar liefst vier weken lang. De locatie is Weelde, een nieuw onontdekt gedeelte van Weelde, met strand!

Weelde is een creatieve vrijstaat van twee hectare groot, een plek waar een enorme tuin wordt gecombineerd met creatieven, een restaurant, een kantine, kunst, muziekprogrammering en evenementen. Speciaal voor De Geheime Tuin wordt er een nieuw gedeelte van Weelde opengesteld dat nog onontdekt is.

Het is nu mogelijk om over de gehele locatie te dwalen en nooit eerder vertoonde plekken te ontdekken. Ook is er een heus strand aangelegd waar je iedere zaterdag met de blote voeten in het zand kan dansen onder muzikale begeleiding van onder andere de artiesten van Alter Ego, Ermanø (live), Esteble (live), Marc Holstege, Bas Dobbelaer, Polynation (Live), Some Chemistry, Gelukszoekers & Beau Zwart!

'Door nieuw beleid werd het voor ons steeds moeilijker om De Geheime Tuin te organiseren', zo laat de organisatie weten. 'Hierom hebben we besloten dat deze editie voor nu de laatste zal zijn.'

Van 18 juli tot en met 11 augustus is De Geheime Tuin ieder weekend van donderdag tot en met zondag te bezoeken. Doordeweeks vanaf 16:00 uur, in het weekend al vanaf 13:00 uur 's middags. De Geheime Tuin gaat dicht om 23.00 uur, maar op speciale avonden is er ruimte voor uitschieters tot in de vroege ochtenduren. Op 20 juli en 10 augustus vindt ´De Nacht Van De Geheime Tuin´ plaats, hiervoor zijn online tickets verkrijgbaar. De rest van de openingstijden is de entree gratis, al is het lief om een donatie te doen.

Weelde vind je aan de Marconistraat 39, vlakbij Metrostation Marconiplein, tramhalte Het Witte Dorp, en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Met de watertaxi stap je voor onze deur uit bij steigerplaats Marconistraat/Europoint.

Meer informatie op www.weelderotterdam.nl

Meer berichten