Rotterdam Unlimited. Foto: Bas Czerwinski.
Rotterdam Unlimited. Foto: Bas Czerwinski.

De uitgaanstips van Rotterdam Festivals!

Donderdag
18 juli

16:00 uur De Geheime Tuin
Ga mee op ontdekking naar een verborgen stukje Rotterdam. Vier weekenden lang wordt een geheime locatie omgetoverd tot creatieve vrijstaat met onder andere dj's, food, livemuziek, poëzie, workshops, en een silent disco.
Nog niet bekend

13:00 uur Eendracht Festival
Verspreid over zo'n 18 locaties, laat het showcasefestival zien wat er zich op dit moment allemaal afspeelt in de verschillende Rotterdamse scenes. Van muziek tot spoken-word en van streetart tot dans.
Diverse locaties

Vrijdag
19 juli

19:00 uur Ask Anything Sessie: Ouassima Tajmout
Altijd al willen weten hoe een baan in de media- of muziekindustrie eruit ziet? Laat je inspireren en stel al je brandende vragen aan professionals. Deze vrijdag is Ouassima Tajmout van FunX te gast.
Centrale Bibliotheek

12:00 uur Kunstenaar In Huis: Frank Bruggeman (7-12)
Bij tentoonstelling De Moestuin onderzoeken kunstenaars het thema groei. Deze vrijdag ontmoet je kunstenaar Frank Bruggeman, ontdek je hoe hij werkt en bedenk je samen nieuwe ideeën.
Villa Zebra

Zaterdag
20 juli

19:00 uur Rotterdam Zingt
Zing uit volle borst mee met klassiekers die iedereen kent en echte Rotterdamse nummers. De songteksten worden op grote schermen geprojecteerd, er worden vrolijke attributen uitgedeeld en er zijn optredens van muzikale gasten.
Schouwburgplein

13:00 uur African Festival
Verschillende culturele en religieuze achtergronden komen samen tijdens dit gratis toegankelijke festival. Op een harmonieuze manier met elkaar omgaan staat centraal. Er is een veelzijdig programma gevuld met sprekers en muziek.
Afrikaanderplein

Zondag
21 juli

14:00 uur Swingdans
Deze zomer kan je swingworkshops volgen in de buitenlucht. Hierna gaan de voetjes van de vloer onder het genot van live muziek. Je hebt geen partner nodig dus kom langs en swing mee.
Stadspark Grotekerkplein

13:00 uur Sweet Sranang Festival
Een multiculturele festival met muziek, dans en lekker eten. Struin over de exotische markt, geniet van optredens en ga los op Caribische muziek. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar bij de food corner.
Zuiderpark

Maandag
22 juli

16:00 uur Wartaal – Atelier voor Woord en Daad (4-12)
Tijdens de zomervakantie transformeert de gymzaal in en speel-, maak- en ontdekterrein waar kids worden uitgedaagd hun blik op de wereld vorm te geven. Je leert er alles over performance kunst, taal en letters.
TENT

Dinsdag
22 juli

16:00 uur Rotterdam Unlimited
Vijf dagen lang viert Rotterdam de diversiteit van de stad. Verwacht livemuziek, dans en een festivalmarkt met eten uit alle windstreken.
Diverse locaties

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten