Foto:

Kamperen op het veld van een voetbalstadion

Rotterdam - Dit is natuurlijk de droom van ieder kind, in een tentje slapen op het veld van een voetbalstadion! Er zijn nog plekken...

Op woensdag 24 en donderdag 25 juli gaan jongens uit Hillegersberg-Schiebroek bij voetbalclub Excelsior een sportief avontuur beleven onder de noemer 'Wakker worden op Woudestein'.

Een groep jongens uit de wijken Schiebroek en 110-Morgen verblijft 24 uur lang in het Van Donge & De Roo Stadion aan de Honingerdijk. Naast een voetbaltraining door Excelsior4all, een kookworkshop onder leiding van de stadionkok, een voetbalquiz en een 'meet & greet' met de spelers van het eerste elftal overnachten de deelnemers op de middenstip van het gezellige familiestadion.

Er is ook ruimte voor andere sport dan voetbal. Op donderdagochtend verzorgen trainers van Hockeyclub Rotterdam in alle vroegte een speciale hockeyclinic.

Voor snelle aanmelders bij info@thuisopstraat.nl zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Al jaren organiseert Thuis Op Straat met als motto 'niemand terug de klas in zonder vakantieherinnering' in de zomervakantie bijzondere activiteiten voor kinderen uit Rotterdam. Daarvan is 'Wakker worden op Woudestein' een mooi voorbeeld.

Ook een leuke activiteit? Of gewoon een leuk verhaal over iets wat je hebt meegemaakt? Iedere Rotterdammer kan zelf ene bijdrage plaatsen via www.dehavenloods.nl!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden