Vier weekenden lang De Geheime Tuin zomereditie!

Rotterdam - Over één week barst De Geheime Tuin zomereditie 2019 los. Maar liefst vier weekenden lang op een nog geheime locatie in Rotterdam. De Geheime Tuin opent op 18 juli haar poorten en is in het weekend van donderdag tot en met zondag te bezoeken. Het beloven tropische feesten te worden met muziek, performances, kunst, cinema, workshops en nog veel meer!

Op het programma namen als Lövestad, Polynation, Alex Niggeman, Moody Mehran, Benjamin Fröhlich en Beau Zwart. De randprogrammering is tot de nok toe gevuld met performances, exposities, yogalessen, klankschalen-meditatie, tantra-massages en een slow fashion vintage market.

Wanneer? Waar?
Van 18 juli tot en met 11 augustus is De Geheime Tuin ieder weekend van donderdag tot en met zondag te bezoeken. Doordeweeks vanaf 16.00 uur, in het weekend al vanaf 13.00 uur 's middags. De Geheime Tuin gaat dicht om 23.00 uur, maar maakt op speciale avonden ruimte voor uitschieters tot in de vroege ochtenduren. Op 20 juli en 10 augustus vindt 'De Nacht Van De Geheime Tuin' plaats, hiervoor zijn online tickets verkrijgbaar.

Waar De Geheime Tuin zomereditie 2019 plaatsvindt is zoals de naam al aangeeft nog 'geheim'. Precies 24 uur voor aanvang van de opening zal de locatie bekend worden gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden