De aarde in een plastic soep.
De aarde in een plastic soep. (Foto: Sweatshop)

Een onaardig sprookje in de tuin van Theater 't Kapelletje

Rotterdam -  Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Tante Mien is weggelopen en haar winkeltje heeft ze onbeheerd achtergelaten! De klanten zijn in rep en roer, waar moeten ze voortaan hun boodschappen doen…?!?! Ze konden altijd bij het zaakje van Tante Mien terecht, in haar winkel was werkelijk alles te koop; appeltjes voor de dorst, snoep voor een verjaardagsfeest, pleisters voor een wond, gewoon alles wat je nodig had. Vaak nog tegen bodemprijzen ook. Maar sinds gister hangt op de winkel een onheilspellend bordje waarop ‘Gesloten! Weer open als alles is aangegroeid’. Hoe het nu verder moet weet niemand… en dat terwijl ze morgen jarig is!

Een onaardig sprookje is een wonderbaarlijke familievoorstelling dat op 1 september 2019 om 17.00u plaatsvindt in de tuin van Theater 't Kapelletje. De voorstelling gaat over ons bedreigde milieu; een ode aan de aarde en een hoopvol toekomst perspectief. Theater als een manier van doen waarin wanhoop het begin is van iets nieuws, in plaats van een reden om de blik af te wenden. Hoe leven we nog lang en gelukkig? Deze unieke buiten-voorstelling begint met een korte buurtwandeling. Publiek, acteurs en makers sluiten de performance samen af met een vegetarische maaltijd bereid door culinair dramaturg en kok Senna Pauli.

concept/regie: Mirjam Veldhuijzen van Zanten i.s.m. Superduo, Martine van Ditzhuyzen en Esther Veldhuijzen van Zanten

spelers: Nancy Hukom, Rob van der Wiel, Stephen Verheul, Jessica de Vroege, Margreeth Eringa, Annick Sickinghe, Suzanne Dankers, Marieke Bongaards, Thomas Maas en René Roza i.s.m. de Weggeworpenen

productie: Anouk de Riet

Met speciale dank aan: Jan Terlouw en Jelmer Mommers

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via:
www.ticketkantoor.nl/shop/TNR?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden