Foto: Ruben Schipper

Hij is open, de Albert Heijn met sushibar in Alexandrium!

Rotterdam - Onder grote belangstelling ging vandaag Albert Heijn in het Alexandrium Shopping Center weer open. De supermarkt is ingrijpend verbouwd. Je vindt er een veel ruimer assortiment aan verse producten. Ook is er een sushibar. Het afrekenen gaat veel sneller dankzij vijftien zelfscankassa's. Grote beeldschermen door de hele winkel laten informatie zien over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

"De gangpaden zijn breed en de afdelingen lekker ruim. Het is prettig winkelen bij ons", zegt supermarktmanager Alex Beukers. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. "We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op."

Opvallend is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Bij de sushibar maken professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki.

Beukers en zijn medewerkers keken reikhalzend uit naar de opening van hun vernieuwde winkel. Tijdens de verbouwing volgden de medewerkers trainingen. "Ze zijn opgeleid tot 'master in vers'. Hierdoor kunnen wij klanten nog beter informeren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank", aldus Alex Beukers.

Albert Heijn Alexandrium aan de Poolsterstraat 40 in Rotterdam is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Meer berichten