Leerlingen Ella, Alexia, Noah, Romeyn, Marwa en Rickie (in willekeurige volgorde) van de Van Oldenbarneveltschool op de foto met Luie Aart en Conny Anders. (Foto: Eric Fecken)
Leerlingen Ella, Alexia, Noah, Romeyn, Marwa en Rickie (in willekeurige volgorde) van de Van Oldenbarneveltschool op de foto met Luie Aart en Conny Anders. (Foto: Eric Fecken) (Foto: ERIC FECKEN mail@ericfecken.nl)

Strandfeest op Van Oldenbarneveltschool bij kick-off Jeugd Vakantiepaspoort

Rotterdam -  Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Het was vanochtend groot feest bij de Van Oldenbarneveltschool in Rotterdam. Tijdens het strandfeest op het schoolplein – compleet met XL strandballen, smoothies en bloemige Hawaiikransen – namen ruim 200 leerlingen de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 in ontvangst. Ook de overige basisschoolleerlingen uit Rotterdam krijgen deze week hun paspoorten via school uitgereikt. Een bomvolle zomer vol plezier gegarandeerd! Leuk detail: er zijn dit jaar meer acties dan ooit!

Het Jeugd Vakantiepaspoort is onmisbaar tijdens een zomervakantie vol uitjes. Met het paspoort krijgen de leerlingen van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september gratis toegang of een flinke korting bij 158 bestemmingen: van zwembaden, kinderboerderijen en musea tot klimactiviteiten, vaartochtjes en Virtual Reality gaming. Ook dit jaar staan vrienden Kapitein Quak, Luie Aart, Paulien Pauw, Coach Hamer, Tex Teckel, Eikeltje Eekhoorn en Chef Grrrom weer klaar om de kids te wijzen op leuke uitjes.

Verzamelen maar!

Deze zomer kunnen de kinderen weer stempels verzamelen tijdens hun bezoek aan de bestemmingen. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van € 2,50 per waardebon, maximaal twee waardebonnen kopen die ze in kunnen ruilen voor een toegangskaartje bij een 'Superbestemming'. Dat zijn in 2019 Diergaarde Blijdorp, Attractiepark Duinrell of een voorstelling van Jeugdtheater Hofplein. Zo hebben de avonturiers nog iets om na de vakantie naar uit te kijken.

Wensenlijstje

Kinderen kunnen ook dit jaar weer een online paspoort aanmaken op de website jeugvakantiepaspoort.nl. Hier kunnen ze een wensenlijstje bijhouden met al hun favoriete bestemmingen. En dat is aan te raden! Wie een online paspoort aanmaakt, maak namelijk kans op een leuke prijs.

Houd daarnaast Facebook en Instagram ook goed in de gaten. Hier zijn nog meer leuke tips en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort 2019 te vinden. Wie leuke foto's heeft, kan deze via social media delen met '#jeugdvakantiepaspoort'.

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas; de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: rotterdampas.nl.

Meer berichten