Op 14 juli aanstaande is in Rotterdam de City Wish Walk. Annemarie zoekt nog sponsors!
Op 14 juli aanstaande is in Rotterdam de City Wish Walk. Annemarie zoekt nog sponsors! (Foto: )

Annemarie zoekt sponsors om dromen waar te maken

Rotterdam - Sinds Annemarie van der Ploeg een maagverkleining onderging, voelt ze zich lichamelijk een stuk beter. Mede daardoor wil ze zich nu inzetten voor Stichting Make a Wish.

"Ik ben veel fitter en mobieler geworden sinds ik vorig jaar de grote stap genomen. Ik kampte met ernstig overgewicht en besloot na goede voorbereidingen het traject voor een maagverkleining in te gaan. In november werd ik geopereerd en inmiddels ben ik al meer dan 40 kilo kwijt. Ik ben dolgelukkig met het resultaat."

Op 14 juli aanstaande is in Rotterdam de City Wish Walk. Toen Van der Ploeg lucht kreeg van dit wandelevenement, dat Stichting Make a Wish organiseert, besloot ze zich in te zetten voor dit goede doel. Make a Wish vervult de hartenwensen van zieke kinderen van drie tot achttien jaar oud.

Deelnemers aan de City Wish Walk laten zich sponsoren. Via deze weg doet Van der Ploeg daarom een oproep: "Ik vraag jullie, de lezers van De Havenloods, om mij te helpen een mooi bedrag op te halen voor dit geweldige doel. Ga daarvoor naar de volgende website en klik op de knop sponsor: www.citywishwalk.nl/annemarie-van-der-ploeg-rotterdam-2019."

Van der Ploeg schrijft regelmatig voor de Havenloods.

Meer berichten