Oprichter Wim Jansen van de Van Brienenoordschool neemt afscheid

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Wim Jansen, oprichter en eerste schooldirecteur van de Van Brienenoordschool gaat na dit schooljaar met pensioen. Op 10 juli sluit hij, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, het hoofdstuk bij de Van Brienenoordschool af.

Sinds 1990 is Wim werkzaam op de Van Brienenoordschool. Als verhalenverteller, geschiedenisinspirator en directeur. Maar bovenal als geliefde collega en leraar. En altijd met volle overgave en gedrevenheid. "Wim is in de afgelopen jaren ook echt gaan houden van de kinderen, dat voel je aan alles", vertellen Paul Audenaert en Ronny Vincken, collega's van Wim. "Hij vindt het belangrijk om hen een brede belangstelling voor het leven en de wereld mee te geven." Ook waardeert iedereen op school zijn sportiviteit. Wim is in zijn vrije tijd veel bezig met sport en dan vooral krachttraining. "Meester Wim is de sterkste van de school!", vertellen de leerlingen van groep 8 enthousiast.

Op 10 juli zal Wim op passende wijze afscheid nemen van zijn geliefde school. Van 19:00 tot 21:30 uur is iedereen uitgenodigd in het hoofdgebouw van de school aan de Percevalweg 4 in Rotterdam. Een afscheid dat waarschijnlijk gekleurd zal worden door veel gelach maar ook zeker door een traan.

Meer berichten