De Parade. Foto: Erik van 't Hof
De Parade. Foto: Erik van 't Hof (Foto: Erik van 't Hof)

De uitgaanstips van Rotterdam Festivals voor komende week!

Donderdag
20 juni

17.00 uur Wereld Vluchtelingendag
Een theatraal programma rondom de actuele vluchtelingenproblematiek. Je kunt aanschuiven bij een diner in de Pauluskerk, filmpresentaties bijwonen en de voorstelling The Bright Side of Life.
Theater Rotterdam Schouwburg

20.00 uur Girlboss #12 Teske
Tijdens deze avond spreken inspirerende vrouwen over het ondernemerschap. Zangeres, blogger en vlogger Teske vertelt over haar weg naar de top en geeft tips over hoe je jouw ambities kunt bereiken.
Bibliotheektheater

Vrijdag
21 juni

21.30 uur BÄSN
BÄSN is terug! Tijdens deze preview-avond hoor je kakelverse nummers en mag er feedback gegeven worden voordat het album definitief afgemaakt wordt.
Kopi Soesoe

17.00 uur Rotterdam Bluegrass Festival
Gek op Bluegrass? Dan zit je bij dit festival goed! Smaakmakers van het genre zorgen er voor een ware festivalervaring. Naast bands zijn er workshops, marktkraampjes, masterclasses, jams en tentoonstellingen te vinden.
Pijnackerplein

Zaterdag
22 juni

15:00 uur Gin Festival
Bereid je voor op een dag vol lekkernijen. Geniet van drankjes met uitzicht op het water. Luister naar de verhalen van de makers, ontdek jouw ideale gin-combinatie en haal een hapje bij een van de vele foodtrucks.
Cruise Terminal


13.00 uur São João Festival
Leer alles over de Kaapverdische cultuur! Door een mix van zang, muziek, dans, workshops, exposities en lekkere hapjes is er van alles te beleven. Ook voor kinderen worden er vermakelijke activiteiten georganiseerd.
Heemraadsplein

Zondag
23 juni

11.00 uur Artbreak Festival
Het strand staat deze dag geheel in het teken van kunst en sport. Voor het hele gezin is er genoeg te doen. Zo kun je er leren surfen, schilderen, zandboarden, vliegers maken, zandsculpturen bouwen en dansen op muziek.
De Surfschool


11.00 uur De Parade
Dompel je onder in een wereld vol theater-, muziek- en dansvoorstellingen en geniet op het terras van heerlijke versnaperingen. Voor de kleintjes is er een speciale parade en er zijn kinderworkshops.
Museumpark


Maandag
24 juni

20.00 uur Boekenclub: Hoe gaan we dit uitleggen?
Een inspirerend boek dat gaat over de opwarming van de aarde. Auteur Jelmer is aanwezig om zijn boek te presenteren. Na afloop kun je al je vragen aan hem stellen en je boek laten signeren.
Bluecity

Dinsdag
25 juni

11.45 uur Orgelpauzeconcert door Jos Maters
Tussen het shoppen door even zin om te ontspannen? Neem tijdens de lunchtijd eens een kijkje in de Laurenskerk en geniet van de klanken van indrukwekkende orgels.
Laurenskerk

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten