Foto: AVDR.nu

Ingrijpende verbouwing Albert Heijn Alexandrium

Rotterdam - Albert Heijn aan de Poolsterstraat 40 in Rotterdam is momenteel tijdelijk gesloten voor een ingrijpende verbouwing. De winkel, gevestigd in het Alexandrium Shopping Center, krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 10 juli om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke acties.

"Onze winkel wordt kleiner en compacter. Uiteraard behouden we de brede gangpaden en de ruime afdelingen. Dat stellen onze klanten op prijs", vertelt supermarktmanager Alex Beukers. In de vernieuwde supermarkt komen meer zelfscankassa's. Ook vind je er straks een sushibar waar sushi, sashimi en maki door professionele chefs vers worden gemaakt. De supermarktmanager en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 10 juli. "We zijn benieuwd naar de reacties van klanten, dus kom langs en vertel het ons!"

De metamorfose van Albert Heijn in het Alexandrium Shopping Center maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Meer berichten