Foto: Arjan Broek
Foto: Arjan Broek

In 24 uur ruim achtduizend kinderverjaardagen gered!

Rotterdam - Tijdens een 24 uur durende Inpakmarathon van Stichting Jarige Job hebben honderden vrijwilligers zich ingezet in om zoveel mogelijk verjaardagsboxen in te pakken. Het resultaat na 24 uur is maar liefst 8.120 ingepakte verjaardagsboxen en daarmee is het aantal van vorig jaar met ruim 1.000 boxen overtroffen!

De marathon was nodig omdat er In de zomermaanden juli en augustus geen verjaardagsboxen worden ingepakt. Om ook de kinderen die dan jarig zijn een onvergetelijke verjaardag te geven organiseert Jarige Job jaarlijks de Inpakmarathon.

In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan de ouders van deze kinderen. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.

Meer berichten