De inpakmarathon
De inpakmarathon (Jelle Postma)

De Jarige Job Inpakmarathon begint morgen: 24 uur cadeautjes inpakken!

Rotterdam - Op 14 en 15 juni organiseert Stichting Jarige Job de derde Inpakmarathon. Tijdens dit 24 uur durende feest pakken honderden vrijwilligers zoveel mogelijk verjaardagsboxen in voor kinderen die opgroeien in armoede. In de verjaardagsbox zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Vorig jaar werd er een recordaantal van 7.118 boxen ingepakt. Dit jaar gaan de vrijwilligers uiteraard voor een nieuw record!


Ook deze zomer rekenen weer 10.000 kinderen op Stichting Jarige Job. In juli en augustus worden er geen verjaardagsboxen ingepakt. Om ook de kinderen die dan jarig zijn een onvergetelijke verjaardag te geven organiseert Jarige Job op 14 en 15 juni 2019 de Inpakmarathon. Tijdens een 24 uur durend knallend feest zetten honderden vrijwilligers zich in om zoveel mogelijk verjaardagsboxen in te pakken. Meer informatie op https://www.stichtingjarigejob.nl/inpakmarathon/

Programma
Tijdens de Inpakmarathon gaan vrijwilligers 24 uur lang verjaardagsboxen inpakken. De 24 uur is opgedeeld in 12 shifts van 2,5 uur. Elke shift staat in het teken van een ander thema, zoals: ochtendhelden in pyjama, griezels in de nacht en old skool discofeest. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 14 juni:
11.30 uur:            ontvangst eerste groep vrijwilligers + uitleg
11.50 uur:            warming-up door Fitness Avenue
11.55 uur:            kort welkomstwoord door Michiel Grauss - wethouder
                            Armoedebestrijding, schuldenaanpak en informele zorg Gemeente
                            Rotterdam
12.00 uur:            officiële start van de Inpakmarathon door Michiel Grauss

Zaterdag 15 juni:
12.00 uur:            feestelijke bekendmaking aantal ingepakte verjaardagsboxen 

Meer berichten