Duizenden jongeren Young Impact Celebration verrast door Boef

Rotterdam - Groot feest gisteren in Ahoy. 10.000 jongeren vierden hun impact in Rotterdam Ahoy met een grote show waarin jongeren de hoofdrol hadden. De George Maduro Prijs 2019 werd uitgereikt aan Teun Toebes. Hij creëert geluksmomenten voor demente ouderen. De geluksmomenten bestaan uit hen meenemen naar hun oude beroep en het organiseren van silent disco's. Teun kreeg de trofee uit handen van Rico Verhoeven en de burgemeester van Madurodam Ties Brinks.  Teun was ontzettend blij; 'dit geeft me het steuntje in de rug om door te gaan'.

Tijdens de Young Impact Celebration traden ook veel artiesten op, waaronder Famke Louise, Broederliefde, Teske de Schepper en een verrassingsoptreden van rapper Boef. Boef is een nieuwe actie gestart en looft aan alle jongeren aanwezig in Ahoy vakantiegeld voor hun aanstaande vakantie. Dit om hen te bedanken voor alle impact die zij hebben gemaakt met de 3.804 acties die ze hebben ingezet.

De presentatie was in handen van Nesim en Gwen van Poorten. Gwen vertelde ook over haar eigen impact voor Free a Girl. Maarten van der Weijden kreeg de zaal stil door een yoga-sessie op het podium te doen en Rico Verhoeven deed een staredown met het publiek om te focussen. Oprichter van Young Impact, Patrick Anthonissen, bedankte iedereen voor alle impact van het afgelopen jaar en kijkt uit naar een nieuw jaar vol impact.
 

Meer berichten