KInderkunst van de Arentschool voor Midzomerfestival Kralingen
KInderkunst van de Arentschool voor Midzomerfestival Kralingen (Foto: Euwke Woldering)

Stadsdichter Dean Bowen opent Midzomerfestival Kralingen

Rotterdam - Rondom de zonnewende brengt het Midzomerfestival Kralingen een divers aanbod van muziek, beeldende kunst, theater, comedy, spoken word en poëzie in prachtige tuinen en aantrekkelijke concertzalen. Op vrijdag 21 juni om 17.30 uur opent stadsdichter Dean Bowen het festival in de Botanische Tuin Kralingen, Cederstraat 5 of Kralingse Plaslaan 110-b. Ensemble Bravura verzorgt de muzikale omlijsting.

Het festival biedt een gevarieerd programma voor een brede doelgroep: basisschoolleerlingen, jong volwassenen, zelfstandige senioren, ouderen in een verzorgingshuis en Rotterdammers met verschillende culturele achtergronden.

Midzomerfestival Kralingen 2019 vindt plaats van 20 juni t/m 7 juli op verschillende locaties in Kralingen: de Botanische Tuin, de Hoflaankerk, Pro Rege, Trompenburg Tuinen & Arboretum, Pniël, het Termaathuis en het gebouw van vereniging Ulu.

Veertig kinderen van de Arentschool hebben tijdens een excursie in de Botanische Tuin Kralingen kunst gemaakt met als thema 'De ontdekkingsreis'. Hun werk zal tijdens het festival vanaf 20 juni in de tuin te zien zijn, samen met dat van kunstenaars van Kunstroute Kralingen-Crooswijk.

Het hele programma is te vinden op www.midzomerfestivalkralingen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden