Poes Irma in het gras
Poes Irma in het gras (Foto: Garmt Dijksterhuis)

Irma is nog steeds spoorloos: 'Loslaten is voor ons geen optie'

Rotterdam - Karen en Garmt hebben op deze plek al eerder een oproep gedaan om uit te kijken naar hun vermiste poes Irma. Maar Irma is nog steeds spoorloos en Karen en Garmt  missen haar vreselijk. 'Loslaten is voor ons geen optie.' Wie heeft Irma gezien?

Een aantal weken geleden plaatsten wij een berichtje over onze poes Irma. Ze was toen pas vermist. Nu, na zeven weken zeer intensief zoeken, is er nog steeds geen spoor. Dit is voor ons erg frustrerend, omdat we geen idee hebben waar ze zit of wat er gebeurd kan zijn. Irma is twaalf jaar geleden bij ons gekomen als kitten en ze maakt deel uit van ons leven, ze stond met ons op, en als wij gingen slapen deed zij dat ook. Ze is ook nog nooit eerder van huis weggeweest.

Wij hebben inmiddels al heel veel gedaan om haar te vinden en we hebben veel mensen om hulp gevraagd. We zijn ook erg blij met alle hulp die we al hebben gehad. Daarom is het ook onbegrijpelijk dat ze nog nergens is gezien of gevonden. Wellicht zal een aantal van u denken dat we het maar los moeten laten, dat begrijpen we ook wel, maar dat is voor ons geen optie. Immers, zolang Irma niet gevonden is, moet zij toch ergens zijn.

Wij vragen iedereen in Rotterdam West om goed uit te blijven kijken, en het ons te laten weten als u denkt Irma ergens gezien te hebben. Misschien lukt het om een foto te maken en naar ons sturen.

Irma heeft een zogenaamde ‘schildpadtekening’ die voornamelijk zwart is, met wat bruine vlekjes en een lichtbruine vlek op de kop en neus, een wit befje en witte sokjes.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Contactgegevens:

Karen van der Vlies & Garmt Dijksterhuis

karenvdvlies@hotmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden