Foto: Laisa Maria

Rotterdams trots Philou Louzolo keert na rustperiode sterker terug

Rotterdam - Rotterdams trots Philou Louzolo is na een periode van rust weer terug en sterker dan ooit tevoren! Hij is begonnen aan z'n eigen label 'Wokoundou' en heeft inmiddels weer een volle agenda met boekingen door het hele land. Aanstaande vrijdag kan je dansen op de muziek van deze top notch selector in de intieme setting van BIRD tijdens Transistor Rhythm!

Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en house-sounds van Afrika (en ver daarbuiten). Als Transistor Rhythm je al bekend is weet je ook meteen waar je aan toe bent deze avond: extreem dansbare muziek met een dikke knipoog naar het Afrikaanse continent.

Met zijn unieke sound heeft Philou Louzolo wereldwijd vele harten veroverd. Zijn roots komen sterk tot uiting in zijn sets met aanstekelijke, energieke Afrikaanse percussie die menig dansvloer al in vuur en vlam heeft gebracht. Hierbij is zijn liefde voor elektronische muziek, afrofuturism en sci-fi ook sterk van invloed geweest. Met zijn label Wokoundou brengt hij traditionele Afrikaanse muziek samen met elektronische muziekstijlen als acid house, techno, electro, maar ook stijlen als dancehall en kuduro.

Philou moest even een break nemen van z'n muzikale reis wegens problemen met z'n gezondheid, maar wij zijn blij dat hij weer terug is, gezond en wel! De avond zal worden opgewarmd door 360 Degrees resident Thelonious en Poiesz. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van BIRD of aan de deur.

Locatie: BIRD Rotterdam

Adres: Raampoortstraat 26, 3032AH Rotterdam

Datum/tijd: vrijdag 14 juni, 23.00 - 04.00

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden