Schilderen op muziek van dj's tijdens Rotterdamse love boat...

Rotterdam - Na ruim een decennium feesten in de stijl van 30Love te organiseren in het Rotterdamse of op Ibiza gaat het feest dit jaar voor het eerst het ruime sop kiezen.

Op zaterdag 29 juni aanstaande zal het feest plaatsvinden aan boord van Partyschip 'de Ameland', waar DJ Berry, Mark van Dale, Dave Leatherman, Quinten de Rozario en Groovemore de herkenbare 30Love sound zullen verzorgen. Daarbij zal ook het saxofoongeluid van Julian te horen zijn en zorgt Steven Brezet voor de percussie.

De Ameland wordt voor deze gelegenheid worden aangekleed in de bekende stijl van 30Love, waarbij tijdens het feest de kunstenaars van AAA Gallery voor live painting zullen zorgen.

Hoewel het zomer is, zullen onvoorziene weeromstandigheden het feest niet kunnen verstoren. Op de Ameland is namelijk zowel in alle ruimtes binnen als op dek alle ruimte voor de dertigers, veertigers en vijftigers om ongestoord te kunnen genieten van een mooi feest met muziek in de stijlen Jazzy/easy lounge, Dance Classics en 90's house.

De Ameland vertrekt om 19.00 uur van de Parkhaven 7 aan de voet van de Euromast en zal na een vaartocht richting Dordrecht rond middernacht weer aanmeren in Rotterdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden