artiesten van de 5 concerten
artiesten van de 5 concerten (Foto: Jazz International)

Gratis VIP-kaarten voor Historische Jazzroute 'Van Pschorr tot Bird'

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

De Historische Jazzroute ‘Van Pschorr tot Bird’ markeert en eert vijf verdwenen historische jazzlocaties die veelbetekenend zijn geweest in de Rotterdamse jazzgeschiedenis. Op, of vlakbij de voormalige jazz locaties vinden op zondagmiddag 30 juni vijf buitenconcerten na elkaar plaats. De Sunship JazzBunker, De Cosmopoliet en de dancings op De Dijk, Hotjazz in Mephisto, B14 en Dancing Pschorr zijn de plekken die geëerd worden. In samenwerking met Jazz International heeft Around010 een speciale VIP tour uitgestippeld. Around010 neemt u mee naar de podia, laat u onderweg bijzondere plekken zien en vertelt u mooie verhalen en anekdotes. Loopt u mee?

Alle VIPS worden op 30 juni vanaf 12:30 verwelkomd bij het startpunt Leuvehoofd door de gidsen van Around010 met een koffie of thee en wat lekkers. Na de aftrap door Benjamin Herman gaat u vervolgens in een groep met een gids langs onderstaande locaties. Een echt Rotterdams muzikaal dagprogramma! Wanneer u aankomt bij de volgende locatie kunt u op een gegarandeerde zitplek zitten bij elk podium. Dorst gekregen? Gelukkig zit er een drankje in het VIP-ticket inbegrepen. Bij het laatste optreden in BIRD heeft u vast wel wat trek gekregen en zullen er pizzapunten geserveerd worden. Let tijdens de VIP-Tour goed op wat er allemaal verteld wordt, want misschien gaat u nog met een extra prijs naar huis! Alle deelnemers van de Jazz VIP-Tour gaan in ieder geval naar huis met een goodiebag met Rotterdamse goodies.

Around010 geef 2 gratis VIP tickets weg. Wilt u hierop kans maken, kijk dan op: https://www.facebook.com/Around010

Natuurlijk zijn er ook kaarten te bestellen: www.jazzinternationalrotterdam.nl/jazz-route-van-pschorr-tot-bird/

Around010 is een Rotterdams Evenementenbureau gespecialiseerd in op maat gemaakte stadswandelingen. Opgericht door Wesley van den Bos in 2016 en officieel partner van Rotterdam Partners.

Meer berichten