Morgen kun je in Alexandrium een jaar lang gratis donuts van Dunkin’ Donuts winnen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl! 

Op woensdag 22 mei opent de enige echte Dunkin' Donuts in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. De eerste 100 klanten maken kans op een jaar gratis donuts!

Woensdag 22 mei is de opening van Dunkin' Donuts in het overdekte winkelcentrum Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Dunkin' Donuts opent op deze dag om 08.00 uur in de ochtend en hebben een geweldige openingsactie. De eerste 100 klanten maken kans op een jaar gratis donuts. Kijk voor de actievoorwaarden op: www.dunkindonuts.nl

De locatie van de nieuwe Dunkin' Donuts is op het plein bij CA en Sporthuis Pim Doesburg. Dit is gelegen nabij de entree aan de kant van het Poolsterplein en winkel Primark.

Donkin' Donuts heeft een heerlijk aanbod van producten voor een pauze tijdens het winkelen in Alexandrium Shopping Center. Een assortiment met verschillende smaken donuts, maar ook warme en koude dranken.

Sinds 1950 is het aantal Dunkin' Donuts-restaurants wereldwijd gegroeid tot meer dan 12.200 en inmiddels heeft Dunkin' Donuts vestigingen in 45 landen. Het bedrijf serveert per jaar ongeveer 1,9 miljard koppen koffie en ijskoffie, met kwaliteitsstandaarden die behoren tot de beste in de branche. Op de lange termijn wil het bedrijf het aantal restaurants in de VS meer dan verdubbelen, waarmee het totale aantal restaurants zal uitkomen boven de 17.000.

Meer berichten