Discokoning Gerd Janson komt naar Bird

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl! 

Gerd Janson is vrijdag 31 mei op bezoek in Bird Rotterdam tijdens 360 Degrees. Janson is de eigenaar van het label Running Back, waarop Benny Rodrigues met z'n alter ego Younger Rebinds inmiddels twee EP's heeft uitgebracht. Met zijn label voorziet Gerd Janson al meer dan 15 jaar de dancescene van elektronische muziek. Als dj reist hij de hele wereld over om te draaien in clubs en festivals als Awakenings, Sugar Mountain Festival, DGTL en Circoloco.

Over de jaren heeft Gerd Janson de meest toonaangevende artiesten weten te strikken voor z'n label. Paul Woolford, KiNK, Midland en ook onze eigen Rotterdamse held Benny Rodrigues. Die was als een kind in de snoepwinkel volkomen in z'n nopjes over z'n eerste release op Running Back in 2017. Hij maakt er ook geen geheim van dat hij enorm veel respect en waardering heeft voor Gerd Janson. Maar wie is die vriendelijk ogende, bebaarde man dan eigenlijk?

Opgegroeid in zuidwest Duitsland, was hij regelmatig te vinden in de legendarische Milk Club. Hier genoot hij zijn muzikale opvoeding waar hij in de late uurtjes aan z'n trekken kwam met house en disco. Na jaren z'n persoonlijke sound te hebben ontwikkeld kreeg hij in 1998 z'n eerste dj-residentie in Café Kesselhaus in Darmstadt. Sindsdien serveert hij de beste house en disco tracks tijdens z'n eigen avond Liquid in de club Robert Johnson, in Frankfurt.

Met een waslijst aan DJ ervaring is hij daarnaast ook nog eens muziekjournalist voor het blad Groove Magazine, is hij één van de meest gewaardeerde Red Bull Music Academy leden en kan je hem ook nog spotten bij Pentagon Recordstore waar hij een 'normale' baan heeft.

Het moge duidelijk zijn; deze duizendpoot heeft zijn strepen dik verdiend en wij zijn dan ook enorm vereerd om hem in Rotterdam te verwelkomen tijdens 360 Degrees in club Bird!

Locatie: Bird Rotterdam

Adres: Raampoortstraat 26

Datum/tijd: vrijdag 31 mei, 23.00 - 04.00

­­­­­

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden