Feestelijk Fiepboek en spelers
Feestelijk Fiepboek en spelers (Foto: Seila Malo Lopez)

Pim en Pom en Het Feestelijke Fiepboek

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Fieperdepiep! Op woensdag 29 mei spelen Pim en Pom een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden in het Bibliotheektheater. Vol met muziek en vrolijke liedjes.

De illustratrice van de twee poezenvrienden, Fiep Westendorp, zou nu al meer dan 100 jaar oud zijn. Daarom spelen Pim en Pom een feestelijke, interactieve en muzikale voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom om gezellig mee te doen! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een knal feest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt…

Deze voorstelling wordt gespeeld door Theatergroep ‘De Toren van Geluid’. Aan de hand van een groot 3 dimensionaal Pop-Up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van de twee poezenvrienden.

De voorstelling start om 10:30 uur in het Bibliotheektheater (naast de Centrale Bibliotheek). Toegang vanaf €7,50. Tickets zijn verkrijgbaar in de bibliotheken of online via www.bibliotheek.rotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden