Het gebouw van het Wolfert Tweetalig
Het gebouw van het Wolfert Tweetalig (Foto: Wolfert van Borselen)

Zaterdag 25 mei reünie 50-jarige Wolfert van Borselen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

De Wolfert van Borselen scholengroep bestaat vijftig jaar en ter gelegenheid daarvan wordt een reünie georganiseerd. Op 25 mei 2019 kunnen oud-leerlingen en (oud-)medewerkers elkaar weer ontmoeten.

In het schoolgebouw aan de Bentincklaan, nummer 280, wordt de reünie van het Wolfert College - inclusief de ISK -, Wolfert Tweetalig, de RISS en hun voorlopers gehouden. Die voorlopers zijn de scholen die in 1968 zijn opgegaan in de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen.

Reünisten komen samen met de mensen waarmee zij hun schooltijd hebben beleefd en worden ontvangen met een kopje koffie of thee. (Oud-)docenten en leerlingen kunnen samen herinneringen ophalen, gezellig bijkletsen en opnieuw een klassenfoto maken.

Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma, de reünisten kunnen onder andere naar:

- een les van hun favoriete docent;
- een Sing-a-Long met meneer van Dijke en meneer Krommenhoek;
- the Real Horrible Histories, waarin Flint van de Gronde, Ruud Verstraaten en Jeroen Rikkerink vertellen over een aantal verschrikkelijke feitjes uit de geschiedenis;
- een akoestische throwback naar de jaren 80, door Ramses van den Berg en Tamara Glandor - van Hooijdonk;
- een improvisatieles van toneelvereniging De Blaauwe Broek;
- de presentatie van het jubileumboek ‘De Wolfert’, geschreven door Henk May en Arthur Roza;
- oud-school DJ Peter Post, die de disco opent.

Daarnaast is er een heerlijk Oosters buffet met genoeg keuze voor vegetariërs en veganisten, zijn er barretjes geopend en is er nog veel meer te doen en te bekijken. Vanaf 21.00 uur draait de speciale reünie DJ hits van toen én nu en kunnen de voetjes van de vloer.

Oud-leerlingen en (oud-)docenten kunnen voor het volledige programma en kaartverkoop terecht op https://wolfert-college.heefteenreunie.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden