Dirk Sijmons
Dirk Sijmons (Foto: Geen)

Diederik Samsom en Dirk Sijmons over de betekenis van energietransitie

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Wat is de betekenis van de energietransitie voor stad en landschap? Hierover gaan Diederik Samsom en Dirk Sijmons in gesprek tijdens de vierde Maaskant dialoog. Deze dialoog is tevens de laatste in een reeks over de grote ruimtelijke opgaven van deze tijd, georganiseerd door de Stichting Rotterdam-Maaskant. Goede architectuur begint bij een goed gesprek. Doe jij mee?

Over de Maaskantprijs
De erfenis van Hugh Maaskant is in Rotterdam niet te missen. Hij was één van de prominenten van de Rotterdamse wederopbouw. In 2018 was het 40 jaar geleden dat de eerste Grote Rotterdam-Maaskantprijs werd uitgereikt, een prijs voor personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de culturele beleving van architectuur of landschapsinrichting. Voor deze gelegenheid organiseert Stichting Rotterdam-Maaskant vier dialogen over architectuur als publieke zaak en de grote ruimtelijke opgaven van deze tijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden