McDonald's gaat ook in Rotterdam-Zuid eten bezorgen!

Rotterdam - Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers ook in Rotterdam-Zuid McDonald's bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app. McDelivery werd in september 2017 gelanceerd in een groot deel van de stad en sindsdien hebben Rotterdammers massaal van deze service gebruik gemaakt, met name het Big Mac Voordeel Menu en de Franse Frietjes zijn populair in de Maasstad.

"McDelivery is een hit in Rotterdam" aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald's Nederland. "En Rotterdammers hebben duidelijk hun eigen gewoontes en voorkeuren. Zo houden Rotterdammers van klassiekers: het Big Mac Voordeel Menu en de Franse Frietjes worden het meest besteld via McDelivery en dan meestal op zondag."

Er is wel een goede reden voor de populariteit van McDelivery op zondag, verklaart Franchisenemer Arlec Delgorge van McDonald's restaurant Groene Hilledijk, dat vanaf vandaag ook McDelivery aanbiedt: "Wat is er nou beter dan naar voetbal kijken op zondag terwijl je van een heerlijke Big Mac geniet? Ik ben erg blij dat wij nu ook Zuid-Rotterdammers dit kunnen aanbieden en natuurlijk niet alleen op zondag! Met McDelivery bestel je al je favoriete McDonald's gerechten waar en wanneer je maar wilt."

Meer berichten