Over een maandje mag iederéén binnenkijken in Depot Boijmans Van Beuningen

Rotterdam - Depot Boijmans Van Beuningen begint er steeds spectaculairder uit te zien. We kunnen uit eigen ervaring zeggen dat ook de binnenkant fascinerend is. Binnenkort kan iedereen er een kijkje nemen. Op de Dag van de Bouw. Wel snel aanmelden!

Zaterdag 15 juni is het de landelijke Dag van de Bouw. Op veel plaatsen in Nederland zijn bouwplaatsen toegankelijk voor het publiek. Ook de bouwplaats van het Depot Boijmans Van Beuningen opent haar deuren. 

Tijdens dit bezoek kunt je het bouwproces van ruwbouw tot en met de afbouw zien. Ook zijn diverse betrokken partijen aanwezig om op hun terrein toelichting te geven over het Depot, waaronder het architectenbureau MVRDV, constructeur IMd, gevelbouwer Sorba, kunststofleidingleverancier Wilsta, luchtkanalenleverancier Vink, BAM Advies&Engineering met een presentatie over BIM en uiteraard Museum Boijmans Van Beuningen.

Meld je vooraf aan via de website. Je kunt  een keuze maken op welk tijdstip je wilt komen en met hoeveel mensen (max 6 per aanvraag). 

Datum: 15 juni 2019.
Tijdstip: 10:00 uur tot 15:00 uur. 
Locatie: Depot Boijmans Van Beuningen.  
Tickets: Toegang is gratis. Reserveer wel een ticket zodat je gegarandeerd bent van een plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden