met spectaculair filmpje!

Varen voor Sophia! levert ruim 76.000 euro op

Rotterdam - Donderdag 18 april was het zover: de eerste editie van het evenement Varen voor Sophia! Twintig schepen, bemand door bedrijven en mensen met een groot hart voor het Sophia, deden hun entree in een indrukwekkende parade op de zonovergoten Maas. Met gezamenlijk één doel: geld op halen voor het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. De opbrengst van deze eerste editie is 76.631 euro!


Varen voor Sophia werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Sophia. Op verschillende manieren werd geld opgehaald en op Radarstoomboot de Majesteit stonden de patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis in het stralende middelpunt van deze bijzondere avond. De totaalopbrengst is vanmiddag op feestelijke wijze bekend gemaakt in de tv-studio van het kinderziekenhuis. 

Tekst loopt onder filmpje door.

Ook volgend jaar, op donderdag 9 april, zal er weer gevaren worden voor het Sophia Kinderziekenhuis. Vaart u dan ook mee? Meer informatie is te vinden via: www.varenvoorsophia.nl.

De Stichting Vrienden van het Sophia ondersteunt de missie van het Sophia: elk kind - ziek, gezond of met een beperking – heeft recht op de allerbeste zorg die er is. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen. Meer informatie vindt u op www.vriendensophia.nl.

Meer berichten