Foto: Marc Blommaert

Muziek, strand en gezelligheid bij Ruseler Nesseloop rond de Zevenhuizerplas

Rotterdam - Dit is een ingestuurd bericht. Iedere Rotterdammer kan zélf een bericht (met foto) bij De Havenloods online plaatsen via www.dehavenloods.nl. De redactie plaatst zo veel mogelijk van die berichten ook weer in de papieren krant.

Muziekbandjes spelen langs het mooie parcours en als je dan naar de finish rent op de boulevard langs het strand van Nesselande, dan juicht het publiek je toe, wacht je medaille, je familie en speelt muziekband Afslag 9.

Voor de volwassenen zijn er drie afstanden: 7, 10 en 14 kilometer met prijs voor de eerste drie mannen en vrouwen op elke afstand. Voor de kinderen zijn er 2 afstanden: 500 en 1500meter. Alle kinderen krijgen niet alleen een medaille, maar ook een ijsje op hun startnummer.

Tot 12 mei kun je voorinschrijven en profiteren van het goedkope tarief. Dat is wel zo handig want dan ligt je startnummer voor je klaar: op vrijdag 17 mei van 17.00 tot 19.00uur en natuurlijk zijn we ook open op de wedstrijddag vanaf 8.30uur.

In de Kristal kun je ook na-inschrijven op 18 mei en er is gelegenheid je kleding en waardevolle spullen achter te laten bij onze gratis tasafgifte. De start is op 150 meter afstand.

Het programma
• 09.45u Warming Up Kids op het Maltaplein
• 10.00u Kids Run 500 m (4 t/m 7 jaar)
• 10.20u Kids Run 1500 m (8 t/m 12 jaar)
• 10.40u Warming Up op het Maltaplein
• 11.00u Nesseloop 14 en 10km
• 11.10u Nesseloop 7km

De Kristal en het start- en finishgebied is goed bereikbaar met de metro (lijn B tot ). Je loopt in 5 minuten naar de Kristal. Kan het niet anders en kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de Kosboulevard.

Welke afstand je ook kiest, wij zien je graag aan de start! Bereid je goed voor en maak er een feestje van!

Ga voor uitgebreide informatie naar www.nesseloop.nl en schrijf je in!
 

Meer berichten