Het team van de Albert Heijn aan de Lijnbaan
Het team van de Albert Heijn aan de Lijnbaan (Foto: Albert Heijn/eigen foto)

Albert Heijn Lijnbaan verbouwt en krijgt sushibar, Bakery Café en Deli Kitchen

Rotterdam - De Albert Heijn aan de Lijnbaan 121 in Rotterdam sluit maandag 6 mei om 17.00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 22 mei om 11.00 uur.

“Onze winkel wordt de modernste Albert Heijn van Rotterdam”, vertelt supermarktmanager Bram van Bekkum. “Je vindt er straks zelfs een sushibar waar sushi, sashimi en maki door professionele chefs vers worden gemaakt. Ook krijgen we het Bakery Café en Deli Kitchen. Daar kun je een lekkere cappuccino drinken en een vers belegd broodje eten. Ook zijn daar pizza’s en complete maaltijden verkrijgbaar.”

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in Rotterdam maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Bram van Bekkum: “Met onze hypermoderne supermarkt lopen we voorop. We krijgen nog meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket en andere verswaren. Boodschappen doen wordt bovendien gemakkelijker en afrekenen verloopt sneller.”

Meer berichten