Danny kijkt naar je uit.
Danny kijkt naar je uit. (Foto: Stichting Zwerrfkatten Rijnmond)

Danny en zijn prachtige koperkleurige ogen

Rotterdam - Dit is een ingestuurd bericht. Iedere Rotterdammer kan zélf een bericht (met foto) bij De Havenloods online plaatsen via www.dehavenloods.nl. De redactie plaatst zo veel mogelijk van die berichten ook weer in de papieren krant.

Danny, een superlief en speels manneke van 1 jaar, kan weer met een frisse blik om zich heen kijken. En nog leuker, wij kunnen weer genieten van die prachtige koperkleurige ogen. Danny had aan beide ogen Entropion. Entropion is een afwijking in waarbij een ooglid ertoe neigt bij sluiten van de ogen naar binnen, dat wil zeggen tegen de oogbol aan te rollen. Dit veroorzaakt irritatie en rode ogen en is erg pijnlijk. Het is meestal vrij gemakkelijk te verhelpen door een kleine operatie.

Gelukkig is dat verleden tijd, Danny is op weg naar een fijn leven zonder pijn. En hoe kun je zo’n vrolijke herstart het beste inluiden? Met een nieuw thuis natuurlijk!

Voor meer informatie om samen het leven met een frisse blik te bekijken, bel eens 010-5221528 of kijk op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-danny/

Meer berichten