Dwayne heeft zijn visitekaartje afgegeven in Australië, maar focust nu weer op de competitie met Neptunus en toernooien met Oranje.
Dwayne heeft zijn visitekaartje afgegeven in Australië, maar focust nu weer op de competitie met Neptunus en toernooien met Oranje. (Foto: )

Dwayne Kemp is blij om weer terug in Rotterdam te zijn

Rotterdam - Het was even wennen voor Dwayne Kemp na vierenhalve maand honkballen bij de Sydney Blue Sox. "Toen ik in maart terugkwam uit Australië, was het best koud in Rotterdam. Het spel is ook langzamer in de Nederlandse competitie. Maar ik ben gezond, voel me goed, en ik ben blij dat ik met Neptunus weer kampioen kan worden en Europa Cup ga spelen. Het is al een tijdje geleden dat Oranje het World Port Tournament won, dus daar wil ik ook goed presteren."

Tokyo 2020 komt steeds dichterbij. Op de Premier 12 Baseball World Cup in november kan Nederland zich kwalificeren, daarna wil Dwayne weer naar Australië. "Ik heb daar zeker mijn visitekaartje afgegeven. Beste tweede honk-man en de meeste honkslagen van de league. Dat had ik niet verwacht. Ik heb meerdere aanbiedingen gehad, maar dat komt later. Eerst ga ik me inzetten voor Neptunus en Oranje, en er zijn voor mijn dochtertje. Dat is voor nu het belangrijkst."

Meer berichten