Hoera! Lang leve de Koning! Vier Koningsdag op een van de vele feestjes!
Hoera! Lang leve de Koning! Vier Koningsdag op een van de vele feestjes! (Foto: )

Dít zijn de uitgaanstips van Rotterdam Festivals voor komende week!

Donderdag
25 april

20.00 uur Pip Goes Offline
In haar solovoorstelling vertelt Pip Pellens over ons sociale mediagebruik. Verwacht analoog entertainment vol taal, zang, dans en muzikale verrassingen.
oude Luxor Theater

20.00 uur Judith Hill
Ze is jarenlang achtergrondzangeres geweest van sterren als Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. De laatste jaren pakt ze steeds meer zelf de spotlight.
BIRD

Vrijdag
26 april

19.45 uur Nacht van Oranje
Vier alvast een feestje voor King Willy! Optredens zijn er van o.a. Danny de Munk, Samantha Steenwijk en Snollebollekes.
Ahoy Rotterdam

22.00 uur TikTak Kingsnight
Ga los op de beats van de grootste namen uit de Nederlandse live en dj-scene. Onder andere Lil' Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, SBMG, SFB en Poke zijn van de partij.
Maassilo

Zaterdag
27 april

12.00 uur Oranjebitter
Ga op ontdekkingstocht bij een magisch huisfeest. In vijf area's vind je vijf verschillende werelden, met in de huiskamer muziek van Kraantje Pappie en Winne.
Het Park

12.00 uur Kingsland Festival
Het grootste eendaagse dancefestival van Nederland is dit jaar voor het eerst in Rotterdam. Van noord tot zuid en west tot oost, in Ahoy wordt Koningsdag gevierd met duizenden feestende bezoekers en de beste DJ's en live-acts van het moment.

Ga los met Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Afrojack en Tony Junior.
Ahoy Rotterdam

13.00 uur Kralingse Bos Festival
Een feestje aan de Kralingse Plas met techno, house en urban. Op de line-up vind je onder meer: De Jeugd Van Tegenwoordig, Craig David en Sven Väth. Let op: De minimumleeftijd van Kralingse Bos Festival is 18 jaar. Heb je geen identiteitsbewijs op zak? Dan kan je geweigerd worden aan de deur.
Kralingse Bos

13.00 uur Kroon Festival
Dansjes aan de Maas tot het niet meer gaat! Dat doe je bij Kroon Festival aan de voet van de Erasmusbrug. Van house tot techno tot disco en weer terug.
Willemsplein

Dinsdag
30 april

14.00 uur Assepoester (6-12)
Het bekende sprookje in een nieuw jasje! Met volop leuke liedjes, mooie kostuums en het bekende glazen muiltje.
Theater Zuidplein

Woensdag
1 mei

Circusstad Festival
Van dynamisch tot poëtisch, alle stijlen komen aan bod. Van over de hele wereld zijn uitsluitend topvoorstellingen voor het Circusstad Festival geselecteerd. De circusacts hebben met elkaar gemeen dat ze dierenvrij zijn. Van 1 tot en met 5 mei zit je op het puntje van je stoel tijdens spectaculaire voorstellingen en oogverblindende acts.
Van over de hele wereld zijn uitsluitend topvoorstellingen geselecteerd.
TR Schouwburg
 

Kijk voor meer uitgaanstips in Rotterdam op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten