Foto: Hans van Oosterhoudt

Een hele opgave, de peuterpuberteit

Rotterdam - Dit is een ingestuurd bericht. Iedere Rotterdammer kan zélf een bericht (met foto) bij De Havenloods online plaatsen via www.dehavenloods.nl. De redactie plaatst zo veel mogelijk van die berichten ook weer in de papieren krant.

Een hele opgave, de peuterpuberteit. De ontwikkeling van kinderen kan stormachtig zijn en na een dag vol aanvaringen met een dwarse peuter is het soms moeilijk de leuke kanten van peuters nog te zien. Zijn een beetje informatie en steun ook bij u welkom? Kom dan naar de gratis cursus 'Peuter in Zicht'.

Handige informatie en van gedachten wisselen:

De jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin en voorschools maatschappelijk werk geven tijdens de vierdaagse cursusochtenden handige adviezen en u kunt met al uw vragen bij hen terecht. Ook is het vaak fijn om te horen hoe anderen omgaan met dit onderwerp. Daarom kunt u met andere ouders van gedachten wisselen.

Aanmelden

Deelname aan de vierdaagse cursus is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Meld u daarom aan via de website of bel met 010-2010110.

Wanneer:         16 en 23 mei, 6 en 13 juni

Tijd:                 09:00-11:00u (inloop vanaf 08:45u)

Waar:         CJG Prins Alexander, Weegschaalhof 24, Rotterdam

Meer berichten