Sleepboot kopen? Dat kan!

Rotterdam - Op 23 maart 1999 heeft Troostwijk voor eerst mogen veilen in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam. Nu ruim 20 jaar later gaan de 'surplus assets' van het Havenbedrijf onder de vírtuele hamer! Met onder andere twee keer een RIB boot, de Calypso en de RPA 24, veelal in actie geweest tijdens de Wereldhavendagen. Verder bestaat de veiling uit een sleep/blusboot, buitenboord motoren, brandspuiten, pompen maar ook haven vondsten. Geïnteresseerden kunnen alle kavels bekijken tijdens de kijkdag op 30 april van 09:00 tot 12:00 uur. De veiling sluit zijn virtuele deuren op donderdag 2 mei vanaf 14:00 uur.


Klapstukken zijn de Calypso en de RPA 24, maar in de veiling zijn ook aangespoelde boten, pleziervaartuigen en een sleepboot te vinden. Veilingmeester Andrej Pieterson": "Het is bijzonder om een opdrachtgever waar we 20 jaar geleden al 'offline' voor hebben geveild nu ook online te mogen helpen!" Daarnaast kan men ook bieden op drie bijboten voorzien van een dieselmotor, diverse buispaalkoppen, een vorkheftruck, diverse metalen en meer.    

De online veiling sluit zijn virtuele deuren op donderdag 2 mei vanaf 14.00 uur. De kijkdag voor alle veilingitems is op dinsdag 30 april 2019 van 09:00 tot 12:00 uur. Zie ook www.troostwijkauctions.com 

Meer berichten