Extra voorstellingen Waardenberg en De Jong!!

Rotterdam - Deze ochtend is de kaartverkoop gestart voor de shows van Waardenberg en De Jong in Luxor Theater. Binnen enkele uren was het zo goed als uitverkocht. Iets na tweeën heeft het theater bekendgemaakt dat het duo nog vijf voorstellingen speelt tot en met zaterdag 1 februari 2020. De kaartverkoop is direct gestart via deze link.


Bij de start van de kaartverkoop om 10.00 uur vandaag was de belangstelling zo groot, dat de website zelfs even overbelast was. Binnen de kortste keren waren er bijna 20.000 kaarten verkocht. Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong maken hun rentree op het toneel als het legendarische theaterduo Waardenberg en De Jong. In januari spelen zij vier weken exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

In de nieuwe show zien we het typerende theater van Waardenberg en De Jong. Samen met regisseur Jeroen De Man hebben zij hun werk opnieuw gewogen. Zij hebben zich verbaasd over wat ze allemaal hebben gemaakt: met hun absurde en fysieke voorstellingen zorgden ze van 1987 tot 1999 voor veel opschudding in de theaterwereld met scènes op het randje van wat pers, publiek én theaters toelaatbaar vonden. Het wordt een wild aan elkaar gelijmd theaterprogramma bestaande uit een bizarre mix van oude acts en nieuwe vondsten, mét gebruik van de oorspronkelijke decors en rekwisieten; een wand vol overhemden, springkussen, een patatzaak, een ouderwets stinkende brommer…?

De voorstelling is uitsluitend te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop is woensdag 17 april om 10.00 uur gestart.

Nieuwe Luxor Theater

do 9 t/m za 1 februari 2020 (extra shows di 28 jan t/m za 1 feb), aanvang 20.30 uur

Meer berichten