Stormloop op kaarten Waardenberg en De Jong, website zelfs overbelast

Rotterdam - Vandaag startte de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van theaterduo Waardenberg en De Jong via de website van Luxor Theater. De vraag naar kaarten is zo overweldigend, dat de website zelfs tijdelijk overbelast was. Inmiddels zijn de problemen opgelost: om 11.30 waren 10.000 kaarten verkocht.

Ticketleverancier Ticketmatic heeft het theater uit de brand geholpen met een oplossing waar mensen direct in hun kaartverkoopsysteem tickets kunnen boeken, dit niet via de Luxor-website hoeft te lopen. Hierdoor kon iedereen alsnog snel aan de begeerde kaarten komen. Luxor is in gesprek met het webbureau om de capaciteitsproblemen te bespreken.

In januari speelt Waardenberg en De Jong drie weken exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Het wordt een wild aan elkaar gelijmd theaterprogramma bestaande uit een bizarre mix van oude acts en nieuwe vondsten, mét gebruik van de oorspronkelijke decors en rekwisieten; een wand vol overhemden, springkussen, een patatzaak, een ouderwets stinkende brommer…?

De voorstelling is uitsluitend te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De kaartverkoop is woensdag 17 april om 10.00 uur gestart.

Meer berichten