Pasen Alexandrium Shopping Center
Pasen Alexandrium Shopping Center

Paasshoppen in Alexandrium Shopping Center

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

In Alexandrium Shopping Center kunnen bezoekers shoppen voor de paasdagen en tijdens Tweede Paasdag. Overdekt winkelen, de nieuwste fashiontrends en lekkerste foodlocaties onder één dak met 140 winkels!

Bezoekers kunnen bij Alexandrium Shopping Center alles vinden wat zij nodig hebben voor de paasdagen.

Een prachtig jurkje bij Mango voor de vrouw of een mooie blouse bij WE Fashion voor de man. Een leuke outfit is sowieso te vinden bij één van de 140 overdekte winkels.

Maar ook voor het ontbijt, brunch, lunch of diner tijdens de Paasdagen kun je bij Alexandrium Shopping Center terecht. Van boodschappen tot aan het mooiste service bij Albert Heijn XL of HEMA. Of heerlijke gerechten of snacks bij Rooster's, Bakker Klootwijk, Cinnabon, Multi Vlaai, Ekmekci of VietFoods. Allemaal lekkers voor tijdens de paasdagen.

Chocola kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen, daarom zal er een Paashaas aanwezig zijn om lekkere paaseitjes uit te delen. Jamin, Albert Heijn XL, Kruidvat, Trekpleister en HEMA verkopen allemaal paaseitjes, dus voldoende keuze voor iedereen!

De winkels in Alexandrium Shopping Center, Megastores en Woonmall zijn op Eerste Paasdag gesloten en op Tweede Paasdag geopend vanaf 12.00 uur. Voor meer informatie, zie alexandriumsc.nl

Meer berichten