Swingende Paasjazz midden in de stad!

Rotterdam - Op Tweede Paasdag organiseert Closer to Jazz in samenwerking met UDSRotterdam namens de winkeliers van de Rotterdamse binnenstad  swingende jazzmuziek op de Lijnbaan, Beursplein en in de Koopgoot. Onder de noemer 'Jazz in de Stad' vinden sprankelende jazzconcerten plaats op ongebruikelijke plekken: te midden van het winkelend publiek. Als klap op de vuurpijl zijn alle winkels het gehele Paasweekend geopend!


Jazz in de Stad verzorgt op maandag 22 april acht mini-concerten van Rotterdams jazztalent. Op deze manier wordt jazzmuziek op een toegankelijke wijze aan het Rotterdamse publiek gepresenteerd. Jazz in de Stad is de logische voortzetting van het succes van Winterjazz in the City, dat Closer to Jazz in december 2018 al organiseerde in samenwerking met UDSRotterdam namens de winkeliers van de Rotterdamse binnenstad. Comfortabele zitjes stellen de toehoorders deze editie nog beter in de gelegenheid om van de concerten te genieten.

Voor de programmering maakt Closer to Jazz gebruik van de achterban die ze middels haar wekelijkse serie jazzconcerten en -jamsessies in Stadsbrasserie Rotterdam heeft opgebouwd. Alleen de top van de nieuwe generatie jonge Nederlandse jazzmusici zal zich aan het winkelend publiek presenteren.

Meer informatie en een overzicht van de concertlocaties vind je op closertojazz.nl/indestad.

Meer berichten