Vier Pasen bij Jeugdtheater Hofplein en vind het gouden ei!

Rotterdam - Wie komende zondag, eerste Paasdag, de voorstelling Koning van Katoren in het Hofpleintheater bezoekt kan na afloop paaseieren zoeken in de foyer. Daar liggen niet alleen heerlijke eitjes verstopt om op te eten, maar ook een aantal gouden eieren! Wie zo'n gouden ei vindt mag een jaar lang gratis naar alle Jeugdtheater Hofplein voorstellingen.

Koning van Katoren is een muzikaal sprookje voor de hele familie, gespeeld door Theatergezelschap Nachtdieren, naar het boek van Jan Terlouw. Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezighoudt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden.

Muziektheater dat het publiek doet swingen in de wereld van Terlouw. Een vernieuwde hedendaagse versie met een speelse knipoog. In een wereld waarin het vertrouwen in de politiek afneemt, het volk wordt opgezadeld met problemen in plaats van oplossingen en men opgroeit in angst, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.

Geregisseerd door oud-Hofpleiner Dorian Bindels, inmiddels bij het grote publiek bekend van zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden.

Het gouden ei! De voorstelling start om 15.00 uur in de grote zaal van het Hofpleintheater. Na afloop mogen alle kinderen in de foyer op zoek naar het gouden ei! Wie dat vindt mag het hele nieuwe seizoen (seizoen '19-'20) gratis naar alle Hofpleinvoorstellingen in het Hofpleintheater. En het belooft een fantastisch seizoen vol klassiekers te worden. Na de meivakantie wordt de nieuwe programmering gepresenteerd. Reserveren voor Koning van Katoren kan via www.jeugdtheaterhofplein.nl.

Meer berichten