Baroeg gaat concerten organiseren in lichtschip V11 in de Wijnhaven

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Iedere Rotterdammer kan bij De Havenloods een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.dehavenloods.nl!

Baroeg Rotterdam gaat een nieuwe The Shape of Punk to Come-concertreeks presenteren in V11. Het wordt de eerste keer dat Baroeg on Tour gaat in V11, het cosy lichtschip aan de Wijnhaven in het hart van de stad. De thema-avond staat garant voor top of the bill harde bands.

The Shape of Punk to Come gaat door in 2019. Een collectief dat eerder machtige bands als Amenra en Oathbreaker naar de Utrechtse EKKO haalde. De eerste drie concertavonden zijn al aangekondigd: 26-4 Telepathy (UK), 20-7 Necronomidol (JP) en 20-8 Une Misère (IS). Kaarten gaan via: https://baroeg.nl/

Telepathy (UK)
U.K.'s progressieve post-metal groep. Verwacht onorthodoxe liedstructuren, zwaar maar toch melodieus en vooruitstrevend en toch emotioneel. De band zag je eerder op o.a. Roadburn Festival, Into The Void en Incubate Festival.

Necronomidol (JP)
Een Japanse idool heavy metal groep, opgericht in 2014 en wordt beschouwd als een prominente kracht in de anti-idool en kawaii metal-bewegingen. De stijl van Necronomidol is beschreven als het samensmelten van J-pop met variërende genres.

Une Misère (IS)
overdonderde deze IJslandse formatie ons op Eurosonic. Een belangrijke reden om deze band snel naar Rotterdam te halen. Fantastische muziek die je kunt omschrijven als mengeling van sfeervolle (post)hardcore en sludge. Denk Amenra meets Trap Them.

Meer berichten