Foto: Evert Buitendijk
Foto: Evert Buitendijk

Festival RotterdamseKost gooit het roer om

Rotterdam - Festival RotterdamseKost gooit na zes edities het roer om. Voor het eerst in haar geschiedenis heeft het festival een datum in hartje zomer: op 5, 6 en 7 juli zal het festival neerstrijken in Het Park. Een nieuwe, maar niet onbekende, locatie. In 2014 en 2015 was het festival ook in dit park naast de Euromast te vinden. 

RotterdamseKost is een driedaagse buitenkroeg met Rotterdamse gezelligheid. De beste en meest Rotterdamse restaurants krijgen een pop-up keuken op het terrein, waar bezoekers kunnen slurpen, schransen, kanen en knagen. Van een vette bek tot een bijzondere culinaire hap, de gehele Rotterdamse keuken is te proeven op het terrein.

De organisatie verwacht snel meer te kunnen communiceren over de programmering. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor een tientje heb je een dagticket (12+) te pakken. Ook is de populaire HAP-SLIK-WEG-KAART weer te koop, waarbij je met een stempelkaart op culinaire tour over het terrein gaat. Voorheen was RotterdamseKost in september op de festivalkalender te vinden. Eerdere locaties van RotterdamseKost waren in Het Park, Museumpark en het Kralingse Bos. 

Meer informatie en tickets via www.rotterdamsekost.nl 

Meer berichten